Milow treedt in oktober drie keer op in België

© Belga

De Leuvense singer-songwriter Milow gaat in het najaar op tournee om zijn nieuwe liveplaat, “From North to South (live)”, te promoten.

Die tournee, die de naam “Less is More” meekrijgt, brengt hem voorlopig drie keer naar België. Eind oktober speelt hij in De Spil in Roeselare en de culturele centra van Hasselt en Kortrijk. Dat meldt de zanger op zijn website.

Met de “Less is More”-tournee wil Milow dat zijn fans klein denken. “In dit tijdperk van beperkte middelen moeten we allemaal verantwoordelijk handelen”, betoogt de zanger in een mededeling op de site.

“Milow zal tijdens de tour de ecologische impact verminderen en hoopt dat hij zo zijn fans inspireert om ook hun impact te verminderen.”

Twee muzikanten zullen mee op het podium staan. Samen met een kleinere crew, en dus minder voertuigen en afval, moet dat zorgen voor een kleinere ecologische voetafdruk.

Nu al is bekend dat Milow in oktober en november België, Nederland en Zwitserland zal aandoen. Eind juli volgen nog meer data. (Belga/MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content