Mike Skinner schrijft boek over The Streets

Mike Skinner stopte vorig jaar met The Streets om zich te concentreren op andere projecten. Naast een nieuwe groep kondigde de Britse rapper ook zijn eerste boek aan, een biografie over zijn periode als The Streets.

Sinds Mike Skinner vorig jaar zijn laatste album als The Streets afleverde, heeft hij niet stilgezeten. Samen met biograaf Ben Thompson schreef de Britse rapper een boek over zijn belevenissen tijdens zijn muziekcarrière. The Story of The Streets klokt af op 352 pagina’s en zal naast enkele -ongetwijfeld straffe- verhalen ook foto’s van Mike Skinner bevatten.

Naast een carrière als schrijver blijft Skinner ook zijn oude leest trouw: voor de verfilming van de Engelse sitcom The Inbetweeners maakte de rapper 10 nieuwe nummers die samen met de film in augustus dit jaar verschijnen. Blijkbaar heeft hij de muziekmicrobe toch niet helemaal verloren, want vorig jaar al startte Skinner een nieuwe band. Bij The D.O.T. houdt hij zich wel verscholen achter de knoppen, terwijl de voormalige frontman van The Music, Rob Harvey, de zang voor zijn rekening neemt. (TG)

Vorig jaar droegen Skinner en Harvey één van hun nummers, Whatever It Takes, al op aan de slachtoffers van de ramp in Pukkelpop:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content