Mauro Pawlowski neemt opnieuw Trix over met ‘Mauroworld’

De Antwerpse concertzaal Trix wordt op 10 mei opnieuw ingepalmd door Mauro Pawlowski en al zijn muzikale gedaantes. ‘Mauroworld’ belooft een mix te brengen van bekende en nieuwe projecten van de Limburgse groephopper.

Mauro Pawlowski zal op 10 mei een avond lang de Trix impalmen. Tijdens ‘Mauroworld’ verzamelt de Pools-Italiaanse Limburger al zijn projecten op één podium. Het is al de tweede keer dat Trix zo’n evenement organiseert, de eerste keer was in 2011.

‘Mauroworld’ is de avond waarop Trix Mauro carte blanche geeft. Naast zijn bekende projecten, zoals Mauro & The Grooms, Hitsville Drunks en Gruppo Di Pawlowski, zal hij ook enkele nieuwe, al dan niet eenmalige zijsprongen voorstellen. Mauro & co gaat, vanop een halfrond podium, kriskras door de muzikale carrière van de gitarist.

In Gent doet hij het project over onder de noemer Planet Pawlowski, op 18 mei in de Vooruit.

Mr. Pawlowski zette zijn eerste stappen in de muziekindustrie als studio- en gastmuzikant voor onder andere X-Legged Sally en Bedtime for Bonzo. De grote doorbraak kwam er in 1994 toen hij met The Evil Superstars Humo’s Rock Rally won. Vanaf 1998 breidde hij uit naar meer muziekgroepen en -vormen, waaronder dEUS vanaf 2004. (XVdL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content