Matthias Schoenaerts naast Keira Knightley en Robert De Niro in nieuwe misdaadthriller

Matthias Schoenaerts zal volgend jaar naast topacteurs Robert De Niro, Keira Knightley en Omar Sy te zien zijn in ‘Candy Store’, de nieuwe film van ‘Syriana’-regisseur en ‘Traffic’-scenarist Stephen Gaghan.

Vorig jaar liet Matthias Schoenaerts al weten dat hij naast Robert De Niro te zien zou zijn, maar nu is het officieel. Ook Keira Knightley en Omar Sy zullen in de actiethriller te zien zijn. Eerder werden nog grote namen als Denzel Washington, Christian Bale en Brad Pitt in verband gelegd met de film. Maar die vissen dus naast het net.

Complex verhaal

‘Candy Store’ is een misdaadthriller met een complex verhaal dat op verschillende personages focust. Davis (De Niro) is een politierechercheur uit New York. Zijn partner is tijdens een overval in een bordeel in Brooklyn door Chiddybang (Sy) gekidnapt. Tegelijkertijd huurt Black Zegna (Schoenaerts), een vroegere officier van de Russische geheime dienst, Cherry (Knightley) in om een belangrijke manager te verleiden. Cherry is een van de meisjes van het bordeel in Brooklyn. Ze ontdekt dat ze eigenlijk gebruikt wordt in een plan om een enorme hoeveelheid goud te stelen.

Stephen Gaghan

Lionsgate bevestigde vorig jaar de distributie van de film op zich te nemen. Maar het is nog niet geweten wanneer de opnames van start zullen gaan. ‘Candy Store’ zou in 2015 in première gaan. Stephen Gaghan zal de film regisseren. Hij ontving in 2001 een Oscar voor zijn scenario van ‘Traffic’. Voor zijn scenario van ‘Syrania’, dat hij tevens regisseerde, werd hij in 2006 genomineerd. Ook het scenario van ‘Candy Store’ is van zijn hand. (FL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content