Marina and the Diamonds maakt single met Charli XCX

Als opwarmer voor hun Amerikaanse tour brachten de Britse popzangeressen Marina and the Diamonds en Charli XCX een muzikale liefdesbaby ter wereld. Luister naar de single ‘Just Desserts’, geproducet door Dan Dare.

De Britse zangeres Marina and the Diamonds begint haar Amerikaanse tour in Seattle op 2 mei, en opkomende popster Charli XCX mag haar daarbij vergezellen als voorprogramma.

Met ‘Just Dessert’, de nieuwe single die aangekondigd werd via Twitter, brengen de twee een voorsmaakje van die samenwerking. Het nummer werd geproducet door Dan Dare, een 24-jarige muzikant die het volop aan het maken is in de UK, en eerder ook al met rapper Drake aan het mengpaneel zat.

Hello World Wide Web! Me + my sis Charli XCX have recorded a sweet, romantic duet together. We will be posting it shortly.

— MARINA &THE DIAMONDS (@MarinasDiamonds) 1 mei 2013

Charli XCX gaf onlangs haar debuutalbum ‘True Romance’ vrij, waarop ze een hoop positieve reacties kreeg. De laatste langspeler van Marina and the Diamonds dateert van 2012, en ging een meer pop-achtige richting uit dan haar vorige werk.

Daarover zegt ze het volgende in een interview met Drowned In Sound: ‘Ik wou altijd al een popalbum schrijven, maar voor de een of andere reden had ik altijd het gevoel dat mijn fans dat niet fijn zouden vinden. Best wel stom, want ik hou uiteindelijk erg veel van het album.’ Ook ‘Just Desserts’ is een popnummer dat opnieuw erg catchy klinkt.

Luister hier naar hun samenwerking: (JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content