Marcus Miller kondigt dubbelconcert aan met Selah Sue

© /
Annelore Peeters Freelancejournalist.

Op 5 december zal Selah Sue op het podium staan met de legendarische jazzmuzikant Marcus Miller. De twee zullen hun muzikale samenwerking ook verzilveren op Laid Black, het nieuwste album van Miller.

Na verschillende uitverkochte concerten in België, keert Marcus Miller op 5 december terug naar ons land voor een concert in de Brusselse zaal La Madeleine. De jazzbassist, die samenwerkingen met Miles Davis, Eric Clapton en Aretha Franklin op zijn palmares heeft staan, neemt de warme soulstem van de Leuvense singer-songwriter Selah Sue mee op zijn muzikale reis.

Het is niet de eerste keer dat Sue en Miller samen op het podium staan. Zo speelden de twee tijdens het Monte-Carlo Sporting Summer Festival in 2014. Twee jaar later maakten ze hun passage op het festival Jazz à Juan in Frankrijk.

Hun samenwerking reikt verder dan het podium . Komende maand duikt het tweetal samen de studio in voor opnames van Millers nieuwe plaat, Laid Black. Onder meer hun cover van Doris Day’s Que Sera Sera (Whatever Will Be, Will Be) zal te horen zijn op het album.

Tickets voor het concert zijn verkrijgbaar via greenhousetalent.be. De ticketverkoop start op vrijdag 8 juni om 10 uur.

1.0videoYouTubehttps://www.youtube.com/480480360

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Full RC Zonehttps://www.youtube.com/user/donpernilhttps://i.ytimg.com/vi/M-eFiNdaYh8/hqdefault.jpgMarcus Miller et Selah Sue Live – Jazz à Juan 2016 – Piece of my Heart270

Partner Content