Magnus, School is Cool en Admiral Freebee tijdens openingsparty Pukkelpop

Magnus op het Heartbeats Festival in 2015 © Wouter Van Vaerenbergh

Op woensdag 17 augustus, aan de vooravond van Pukkelpop, wordt het festival alvast op gang getrokken met een handvol partydj’s in de Boiler Room en enkele Belgische bands in de Castello.

Pukkelpop vindt officieel plaats van donderdag 18 augustus tot en met zaterdag 20 augustus, maar doorwinterde Pukkelpopgangers weten dat het échte feest eigenlijk al op woensdag begint. Waar het aperitief van dit Limburgse festival jarenlang “een dj in de Boiler Room” omvatte heeft nu ook deze pré-soirée een heuse line-up én – zoals vorig jaar – een extra venue gekregen.

Zo trappen Magnus, Admiral Freebee, School Is Cool, Faces On TV en Manoeuvres het festival op gang in de Castello, terwijl de dansvloer van de Boiler Room voorgetest zal worden op de beats die The Boilerboys, Laston & Geo, Frères Deluxe en Ilse Liebens uit hung mengpanelen weten te toveren.

Heb je een combi- of een donderdagticket, dan kan je al op woensdag 17 augustus vanaf 18.00u in PKP-feestmodus gaan. Maak het echter niet te zwaar, want op donderdag 18 augustus begint het echte werk, met onder meer Rihanna, Die Antwoord, Eagles of Death Metal en Wolfmother op het menu. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content