Maar liefst 36 Belgische acts op Pukkelpop 2011

De affiche van Pukkelpop raakt stilaan aardig gevuld en daar zitten de Belgen grotendeels voor iets tussen. Het Hasseltse festival loste opnieuw een aantal grote Belgische namen, waaronder Amatorski, The Bony King of Nowhere, Teddiedrum, SX, Steak Number Eight én Gorki.

Op het Hasseltse festival Pukkelpop staan deze zomer niet minder dan 36 Belgische artiesten of bands op het programma. De organisatie liet via haar website weer een reeks namen, ditmaal exclusief uit eigen bodem, op de wereld los.

Op donderdag staan Amatorski, The Bony King Of Nowhere, Kastor & Dice, Puggy, Rones, Teddiedrum, Benny Zen & The Syphilis Madmen en Willow op het programma. Vrijdag gaat het er iets harder aan toe met onder meer Rock Rally-winnaar Steak Number Eight en Diablo Blvd, de band van komiek Alex Agnew. Ook de moeite waard: Yuko, het Waalse Hoquets, Flatcat, Black Cassette, het Limburgse Reiziger, JFJ, de vrouwelijke dj Raving George en Mumbai Science. Tot slot is het op zaterdag de beurt aan Gorki. Het is de eerste keer dat Luc De Vos en de zijnen op Pukkelpop staan. Ook Drums Are For Parades, Shamans Of The Deaf Country, Wallace Vanborn, SX, Kiss The Anus Of A Black Cat en The Rott Childs geven op zaterdag het beste van zichzelf in Kiewit.

Samen met eerder aangekondigde acts als dEUS, Netsky, School Is Cool, Stromae, The Sore Losers, Customs, The Subs, Zornik, Das Pop, Highbloo, Partyharders Squad en The Hickey Underworld staan er tot nu toe maar liefst 36 acts van eigen bodem op Pukkelpop 2011.

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content