Luistert u binnenkort naar radio Story FM?

Sanoma lanceert de radiozender Story FM. Het wordt een zender die volledig rond Bekende Vlamingen draait.

Sanoma, dat onder meer Flair en Humo uitgeeft en mede-eigenaar is van VT4 en VIJFtv, start een radiozender rond het weekblad Story. Story FM zal uitpakken met veel Vlaamse muziek en nieuws over bekende Vlamingen.

‘Terwijl iedereen met spanning kijkt naar de oorlog die er dit najaar tussen de televisiezenders gevoerd wordt, werkte Sanoma Media Belgium in alle stilte aan zijn eerste radioproject’, schrijft De Morgen.

Bekende Vlamingen
‘Story FM, een radiozender die zal verder bouwen op de ingrediënten van het populaire weekblad van Sanoma. Veel nieuws over bekende Vlamingen en andere sterren dus, maar vooral ook veel Vlaamse muziek en schlagers. Vlaamse artiesten kregen nu al vaak een forum in Story, het doel is om dat door te trekken op de radio,’ zegt de krant.

De zender zal op zeer korte termijn starten. Sanoma, dat volgende week een persconferentie geeft over het project, wou nog niet zeggen wanneer dat precies is.

Internet

Story FM start aanvankelijk vrij kleinschalig en zal via de FM band alleen in Antwerpen te beluisteren zijn op 107 FM. Daarvoor sloot Sanoma een overeenkomst met de eigenaar van de frequentie. De nieuwe zender zal ook te beluisteren zijn via internet en via de kabel.

Geleidelijk aan wil Sanoma dan andere frequenties bij kopen en moet Story FM uitgroeien tot een radiozender die overal in Vlaanderen te beluisteren is. (EE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content