Lowlands kondigt dertien nieuwe namen aan

Onder andere Belgische artiesten Selah Sue en Oscar and the Wolf werden toegevoegd aan de line-up van het Nederlandse festival Lowlands. De tickets voor het muziekfestival zijn allemaal uitverkocht.

De organisatie van Lowlands heeft een rits nieuwe namen aangekondigd via hun website. Lowlands voegde de volgende artiesten toe aan lijst: Disclosure, Selah Sue, John Talabot, Duke Dumont, Nick Mulvey, Kensington, Hoffmaestro, By The Rivers, DâM-Funk, Le1f, Oscar and the Wolf, Young Magic en Orgaanklap.

Eerder werd al bekend gemaakt dat onder meer Stromae, Queens of the Stone Age, St. Vincent, London Grammar, James Holden en The National op het festival in Biddinghuizen te zien zullen zijn. Lowlands heeft ook een literatuur-, theater- en dansprogramma. Voor deze takken van het evenement zakken onder andere Karl Ove Knausgård, Dood Paard en Het Nationale Ballet naar de festivalweide af.

Na een trage start van de ticketverkoop is het zomerfestival inmiddels uitverkocht. Het festival vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 17 augustus in het Nederlandse Biddinghuizen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content