Lokerse Feesten strikt ook Bryan Ferry,The Charlatans, Arsenal en Milow

De affiche van de Lokerse Feesten is aangevuld met nieuwe namen waaronder Bryan Ferry, The Magician, Arsenal, Milow, Arid en The Charlatans.

Bryan Ferry, The Magician en Arsenal zijn enkele nieuwe namen op de affiche van de Lokerse Feesten. Ook Milow, Zombie Nation live, Arid, Kraantje Pappier en The Charlatans zullen de festivalpodia beklimmen.

Eerder werd al uitgepakt met rave-pioniers Orbital, Echo & The Bunnymen, de pop-reggeaband UB40, de ska-band The Specials en de videokunstenaar, drummer en percussionist DJ Gorillaz Sound System. Op de Grote Kaai zullen ook de winnaars van Rock Rally 2010 School Is Cool optreden. Ook Ex-Sex Pistol Johnny Rotten zakt met zijn P.I.L. of Public Image Limited naar Lokeren af, net Black Box Revelation, het excentrieke Noorse elektronicaduo Royksopp en Suede met Brett Anderson als frontman.

Tickets voor vijf van de tien festivaldagen zijn te koop via lokersefeesten.be en Mediamarkt. Vanaf april startte ook de verkoop van een 10-dagen combiticket, en vanaf vrijdag kan je ook tickets kopen voor de start- en slotdag. De 38ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2012. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content