Lilly Allen boycot eigen tv-show

© Reuters/Luke MacGregor

Op haar Twitterpagina raadt de zangeres haar volgers aan om vooral niet naar ‘Riches to Rags’ te kijken.

In ‘Riches to Rags’ zien we hoe Lily en haar zus Sarah hun kledingwinkel Lucy in Disguise lanceren. De show gaat dinsdag in première en als het van Allen afhangt blijft het bij één aflevering. Allen schrijft op Twitter: ‘Ik ben geneigd om aan iedereen te vragen om niet te kijken, omdat ik eerlijk gezegd beschaamd ben. De show werd een jaar geleden gefilmd en ik ben nu een totaal ander persoon.’ Ze voegt er wel meteen aan toe dat het waarschijnlijk een stommiteit is om haar gal op Twitter te spuwen.

Als er dan toch iemand naar ‘Riches to Rags’ kijkt, hoopt Allen dat hij of zij beseft ‘hoeveel uitspraken de pers uit context rukt.’ Ze verwijst hiermee waarschijnlijk naar een interview met The Mirror. Toen haar gevraagd werd of ze na haar vijftigste nog een popster wil zijn, eindigde haar antwoord in een fuck you very much richting ’the queen of pop’. Allen: ‘Dit binnen 25 jaar nog doen is mijn idee van de hel. Ik wil Madonna niet achterna gaan, want die is gewoon gestoord.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(NME/The Mirror) Pieter Claes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content