Leonard Cohen en Karl Meersman op zoek naar muur voor inspirerend citaat

Cover van nieuwe plaat Leonard Cohen © .

Naar aanleiding van de release van Popular Problems, het nieuwste album van Leonard Cohen, wordt de grootste Belgische fan van de Canadese muzikant beloond met een muurschildering. Knackillustrator Karl Meersman zal eigenhandig het favoriete citaat van de fan op een binnenmuur naar keuze schilderen.

Sony Music Belgium gaat op zoek naar de grootste Belgische fan van Leonard Cohen en diens favoriete citaat van de bijna tachtigjarige artiest. ‘Leonard Cohen is nog steeds razend populair in België, geen enkel ander Europees land overtreft onze ticketverkoop”, aldus Christophe Cumps, brand manager bij Sony Music Belgium. “De release van zijn dertiende album is de ideale aanleiding om iets terug te geven aan ten minste één Belgische fan’, vult hij aan.

De zanger, dichter en schrijver staat bekend om zijn aparte levenswijze en visie. Leonard Cohen zingt en schrijft bovendien over intense onderwerpen zoals geloof, liefde, verlies of dood. ‘Vanuit die optiek is het idee voor deze wedstrijd tot stand gekomen. Veel fans hebben ongetwijfeld een persoonlijke quote van Leonard Cohen die hen altijd bijblijft – wij willen die quote letterlijk vereeuwigen,’ aldus Sony Music.

Cartoonist, illustrator en designer Karl Meersman is een overtuigde fan van Leonard Cohen. Hij zal dan ook de winnaar kiezen en de quote vereeuwigen op de winnende muur.

Deelnemen gaat als volgt: Laad een foto op van de plaats waarop je de quote wilt vereeuwigd zien en leg uit waarom Leonard Cohen je inspireert. Ook geef je aan welk citaat je kiest. De jury bepaalt vervolgens op basis van de motivatie welke muur wint.

De wedstrijd loopt tot en met 15 oktober. Deelnemen kan via www.cohenwall.be. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content