Leden Nirvana en Fleetwood Mac in supergroep Dave Grohl

Dave Grohl heeft de namen van zijn supergroep ‘Sound City Players’ onthuld. Ook Stevie Nicks, Krist Novoselic, Pat Smear én John Fogerty (Creedence Clearwater Revival) vervoegen de all-star band.

Dave Grohl is rond met de line-up van zijn zogenaamde supergroep Sound City Players die op 18 januari gaat optreden tijdens het prestigieuze Sundance Film Festival in Utah. De Foo Fighter kan rekenen op de diensten van grote namen als Stevie Nicks van Fleetwood Mac; Nirvana-leden Krist Novoselic en Pat Smear; John Fogerty van Creedence Clearwater Revival; Rick Nielsen van Cheap Trick en drummer Brad Wilk van Rage Against the Machine. Ook collega-Foo Fighter’s Taylor Hawkins, Nate Mendel en Chris Shiflett werden opgetrommeld.

Alle artiesten zijn te zien in de documentaire Sound City, het regiedebuut van Grohl over de legendarische opnamelokalen dat tijdens het Sundance Film Festival in première gaat.

Grohl vormde drie jaar geleden ook al de supergroep Them Crooked Vultures, met Queens of the Stone Age-frontman Josh Homme en John Paul Jones van Led Zeppelin op basgitaar en keyboard. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content