Led Zeppelin doet mysterieus

De legendarische Britse rockband Led Zeppelin pakt op zijn officiële Facebook-pagina uit met een mysterieuze countdown. Om wat aan te kondigen?

Op de officiële Facebook-pagina van de legendarische Britse rockband wordt sinds zaterdag elke dag in koeienletters afgeteld. Waarom? Iedereen heeft er het raden naar. Na de ‘FIVE’, de ‘FOUR’, de ‘THREE’ en de ‘TWO’ hebben de heren nu ook een tweede nietszeggend youtube-filmpje achtergelaten: veertien seconden zwarte beeld waarop vier witte logo’s en de titel ‘Led Zeppelin’ verschijnen, met op de achtergrond een audioband van juichende fans. Veel wijzer zijn we er niet van geworden.

Genoeg materiaal om te speculeren dus. Gaat Led Zep’ een reünietour aankondigen, nieuw muziekmateriaal uitbrengen, een dvd misschien, of worden we met z’n allen voor aap gezet? Dat laatste lijkt geen optie, want onlangs tweette Peter Mensch, manager van Jimmy Page, het bericht dat producer Alan Moulder het O2-concert aan het mixen was. De O2 Arena in Londen is de plek waar Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones en Jason Bonham de laatste keer samen op het podium stonden. Een cd/dvd dus?

Als de countdown niet hapert, dan weten we donderdag meer. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content