Larry Graham & Graham Central Station vervangt Bobby Womack op Gent Jazz

Het optreden van Bobby Womack, die woensdag zijn tour en concert op Gent Jazz Festival annuleerde door een ziekenhuisopname, wordt vervangen door een optreden van de soulbassist Larry Graham & Graham Central Station.

“Larry Graham, de man van de slapping-techniek en bassist bij onder meer Sly & the Family Stone en bij de New Power Generation van Prince, wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke bassisten ooit”, aldus organisator Bertrand Flamang.

In september brengt Larry Graham & Graham Central Station een nieuw album uit, met bijdragen van Prince en Raphael Saadiq.

Verder laat de organisatie weten dat Lof, het restaurant van het gloednieuwe Grand Hotel Reylof in de Gentse Hoogstraat, elke festivaldag een gastronomische lunch met jazzconcert serveert. Van 22 juni tot 24 juli brengt Flinxo fotogalerie in de Ottogracht dan weer een overzichtstentoonstelling van 10 jaar Gent Jazz Festival.

Het Gent Jazz Festival gaat door van 5 tot 14 juli in de Bijlokesite in Gent. Tickets zijn verkrijgbaar via gentjazz.com en Fnac. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content