Lana Del Rey moest op haar 14e afkicken van de alcohol

© Reuters

Lana Del Rey onthult in een interview met het magazine GQ dat haar ouders haar op 14-jarige leeftijd naar een strenge kostschool stuurden omdat ze niet van de alcohol af kon blijven.

Ze vertelt in het Britse magazine GQ, dat haar uitkoos als vrouw van het jaar, dat ze veel dronk toen ze jong was. Ze vond het cool om iedere dag in haar eentje te drinken en zo haar donkere kanten te ontdekken.

Toch wist ze zelf dat ze een probleem had omdat ze niets leuker vond dan drinken: “Like, at first it’s fine and you think you have a dark side – it’s exciting – and then you realise the dark side wins every time if you decide to indulge in it. It’s also a completely different way of living when you know that…a different species of person. It was the worst thing that ever happened to me.”

Haar ouders besloten, in een uiterste poging om hun dochter van de alcohol af te krijgen, haar naar een strenge kostschool in Connecticut te sturen.

Een groot deel van de nummers op haar album Born To Die gaat over de problemen die ze toen overwon. Overigens is het helemaal niet zeker dat er nog een vervolg gaat komen op haar debuutalbum. In een interview met Vogue onthulde de Videogames zangeres onlangs dat ze overweegt te stoppen met zingen: ‘Ik heb alles gezegd wat ik wilde zeggen’. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content