Lady Gaga kruipt naakt in de studio

© reuters

Lady Gaga heeft haar nieuwste album ARTPOP volledig naakt ingezongen, zo meldt NME. Het popfenomeen is ervan overtuigd dat haar stem beter klinkt wanneer ze volledig vrij van kleding en stress kan zingen.

Er wordt druk gespeculeerd en met feiten gejongleerd wanneer er geschreven wordt over Lady Gaga’s nieuwste album, ARTPOP, dat begin 2013 bij uw lokale platenboer verwacht wordt. Zo hopen fans stiekem op een samenwerking met lieveling van het jaar Azealia Banks, nadat Banks en Gaga elkaar uitdaagden op twitter. En dan is er nog de vraag of Lady Gaga de albumtitel écht op haar arm heeft laten tatoeëren. De popster vraagt de pers overigens uitdrukkelijk het album nooit als Artpop te schrijven. “De hoofdletters zijn belangrijk hoor mensen; it’s all-in the details”, tweette ze.

Het recentste gerucht gaat dat La Gaga het album volledig naakt heeft ingezongen omdat de popster er rotsvast in gelooft dat ze beter, luider en krachtiger zingt wanneer ze geen kleren aanheeft, een theorie die ze volgens sommige likkebaardende fans best mag doortrekken naar haar live-optredens. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content