Lady Gaga en Tony Bennett promoten nieuwe plaat in Brussel

Tony Bennett (links) en Lady Gaga. © Belga

Voor hun optreden op de Grote Markt van Brussel ter promotie van het album ‘Cheek to Cheek’ overstelpten jazzlegende Tony Bennett en popster Lady Gaga elkaar met complimenten tijdens een persconferentie in het Brusselse stadhuis.

Tony Bennett en Lady Gaga staan vanavond op de Grote Markt van Brussel voor een kort privé-optreden ter promotie van hun nieuwe album “Cheek to Cheek”. In de vooravond hield het tweetal een persconferentie in het Brusselse stadhuis.

De 88-jarige Bennett en de 61 jaar jongere Gaga (27) hielden hun persbabbel in de rijk gedecoreerde trouwzaal van het Brusselse stadhuis, die uitgeeft op het terras aan de Grote Markt, waar ze om 22u30 samen optreden. Voordien geeft de jazzlegende Tony Bennett nog een soloconcert in het Koninklijk Circus.

‘Echte artiest die altijd bij ons zal blijven’

Gaga en Bennett hebben elkaar ooit op een liefdadigheidsevenement ontmoet. “Ik was vereerd dat Tony wist dat ik van jazz hield”, zei de popdiva. “Zoals Frank Sinatra ooit zei, is Tony de beste van de business. Elk moment met hem is een droom, hij leerde me over jazz en over het leven.” Ook Bennett was kwistig met complimenten. “Los van haar huidige succes, is Lady Gaga een echte artiest. Ze zal altijd bij ons blijven.”

‘Vereerd met grootse ontvangst’

Tony Bennett voelt zich vereerd met de grootse ontvangst die hij in Brussel kreeg. “Het liefst van al doe ik het eenvoudig, in een akoestische zaal. Maar als Lady Gaga vanavond opkomt, zal op de Markt een reactie weerklinken die ze hier nog nooit hebben gehoord. De mensen zijn dol op haar.” (Belga/WB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content