Knack Focus op Rock Werchter: Volg ons parcours

Ook de rockploeg van Knack Focus schippert vier dagen lang tussen de Werchterse Main Stage, de Pyramid Marquee én het gloednieuwe The Barn voor live verslaggeving. We stippelden alvast een eigen parcours uit.

Volg Rock Werchter live op KnackFocus.be vanaf donderdag 14u.

Vanaf donderdagnamiddag houden wij u via live-feeds in real-time op de hoogte van wat er zich op Rock Werchter zoals afspeelt. En dat vier dagen lang. Daarnaast verdelen Michael Ilegems en Jesse Van Pée de concerten onder elkaar en brengen ze verslag uit van de headliners en de hipste bands. Fotografen Koen Keppens en Wouter Van Vaerenbergh nemen plek in de frontstages, telelens in de aanslag. Hoed u, want zij mengen zich ook onder het publiek voor sfeerbeelden!

Het parcours

Zullen we op Rock Werchter een glimp opvangen uit de te verschijnen albums van The xx en Editors? Brengt Jack White zijn vrouwelijke of zijn mannelijke backing band mee? Zorgt Netsky, Skrillex of Justice voor het meest opzwepende dansfeestje? Zijn Alabama Shakes, Michael Kiwanuka, Anna Calvi en Perfume Genius het waard om the next big thing genoemd te worden? Blijven de nieuwe songs van dEUS overeind voor een festivalpubliek? En doen The Cure, Pearl Jam en de Red Hot Chili Peppers hun gloriedagen herleven?

U verneemt alles op KnackFocus.be. Dit is het parcours dat JVP) en (MI) zullen volgen:

Donderdag 28 juni Main stage: Elbow – The Cure – Justice
Pyramid Marquee: Kraantje Pappie – Netsky Live – Skrillex
The Barn: Selah Sue

Vrijdag 29 juni Main stage: Gossip – Jack White – dEUS – Pearl Jam
Pyramid Marquee: Perfume Genius – Azari & III – Katy B
The Barn: Lana Del Rey

Zaterdag 30 juni Main stage: Mumford & Sons – The xx – Editors
Pyramid Marquee: Alabama Shakes – M83
The Barn: Michael Kiwanuka – Simple Minds

Zondag 1 juli Main stage: The Hickey Underworld – The Vaccines – Noel Gallagher’s High Flying Birds – Florence + The Machine – Red Hot Chili Peppers
Pyramid Marquee: Die Antwoord
The Barn: Isbells – Anna Calvi – M. Ward

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content