Klik For Life: U was geweldig

Welke was de opmerkelijkste Music For Life-actie ooit? Dat was de hamvraag van Knack Focus’ Klik For Life-actie. In totaal 2.362 surfers brachten hun stem uit voor een van de tien genomineerden. Goed voor een donatie van 4724 euro.

Welke was de opmerkelijkste Music For Life-actie ooit? Dat was de hamvraag van Knack Focus’ Klik For Life-actie. In totaal 2.332 surfers brachten hun stem uit voor een van de tien genomineerden. En de winnaar issss…. ‘Gevangen for Life’, ofte de gedetineerden van de gevangenis van Brugge die in 2010 2.500 pannekoeken bakten en 2650 kilometer bijeen fietsen – op hometrainers, veronderstellen we. Voor de volledigheid: ‘Swim For Life’ en ‘Fuck for Life’ vervolledigen het podium.

Eerstdaags krijgen zij – of op zijn minst de gevangenisdirecteur – bezoek van ons. Met het beloofde cadeau: de geweldige illustratie van Serge Baeken, een assemblageportret van 33 muzikanten (check de onlineversie, want hij heeft er ook écht muziek op gezet.)

Music For Life mag zich aan extra cash verwachten: per klik zouden we 1€ aan de actie schenken. Welnu, dat bedrag hebben we verdubbeld: we maken welgeteld 4.724€ over aan Music For Life/Het Rode Kruis. Want, jawel, ook Knack Focus gives a shit!

Dat we voor dat bedrag ook het geweldige Don’t Shit Where U Eat van Ween in de ether mochten gooien, is een aardige bijkomstigheid.

Bedankt voor uw deelname.

De Knack Focus-ploeg

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content