Klassieke muziek palmt Brugge opnieuw in

© GF

De vierde editie van Iedereen Klassiek neemt Brugge in. Radiozender Klara is met Iedereen Klassiek op 29 oktober al aan een vierde editie toe in Brugge. Ook dit jaar zal naast het Concertgebouw ook de binnenstad ingenomen worden, met onder meer muziek bij tal van handelaars.

Iedereen Klassiek 2016 is woensdag door nethoofd Chantal Pattyn voorgesteld in Brugge. Het evenement poogt het brede publiek kennis te laten maken met klassieke muziek.

Uitvalbasis

Net zoals vorig jaar palmt het muziekevenement van Klara Brugge helemaal in. Naast verschillende activiteiten en concerten in het Concertgebouw, dat opnieuw dient als uitvalsbasis, zal er ook heel wat te beleven zijn in de Brugse binnenstad.

Live concerten

Zo worden Brugse handelaars aangemoedigd om deel te nemen aan Iedereen Klassiek Boetiek. Het is de bedoeling dat handelaars hun etalage inrichten in een Iedereen Klassiek-jasje. Heel wat winkeliers mogen zich ook verwachten aan een getalenteerde conservatoriumstudent die een concert zal geven van ongeveer een kwartier.

De animatiefilm ‘De magische piano‘ wordt onder meer vertoond in het Concertgebouw, onder live begeleiding van pianist Nikolaas Kende. (Belga/LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content