Kasabian-gitarist: “Nieuw album in 2014”

De gitarist van de Britse stadionrockers Kasabian, Serge Pizzorno, heeft in het Britse tijdschrift NME aangekondigd dat er nieuw materiaal van de band op komst is, hetgeen zou uitmonden in een nieuw album voor begin 2014.

Aan NME verklaarde gitarist Pizzorno dat de release van het nieuwe album hoogstwaarschijnlijk voor begin volgend jaar zal zijn.

Pizzorno lichtte eind april een tipje van de sluiter aan MTV; hij wil naar ‘de zuivere rock ’n roll’: “Ik ben op zoek naar de toekomstige sound of rock“, aldus de 32-jarige multi-instrumentalist. “Ik hou van gitaren, maar ik wil ze ook eens kunnen slopen.”

De Britse rockformatie Kasabian, met zanger Tom Meighan en Sergio Pizzorno op gitaar en menig andere instrument, heeft al vier albums op z’n naam staan. Met ‘L.S.F.’, ‘Fire’, ‘Where Did All The Love Go?’, ‘Re-Wired’ en ‘Shoot The Runner’ haalde het snedige rockkwartet al meermaals de UK Singles Chart-top 10. Begin maart verkaste de live-gitarist van de band, Jay Mehler, naar Beady Eye. (QSS)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(QSS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content