Karen O herwerkt ‘The Moon Song’ met Vampire Weekend

© Reuters

Op een Oscarfeestje heeft Karen O, frontvrouw van Yeah Yeah Yeahs, een herwerkte versie van haar nummer ‘The Moon Song’ gezongen. De song staat op de soundtrack van Spike Jonzes ‘Her’. Bekijk de video.

De zangeres van de Yeah Yeah Yeahs heeft op een feest voor de Oscargenomineerden het nummer ‘The Moon Song’ gezongen. Voor dit nummer heeft ze een nominatie voor een Academy Award op zak. Daarnaast bracht ze ook een nummer van de band Yeah Yeah Yeahs ‘Maps’.

Karen O zong twee nummers op het Oscarfeestje van Hollywood Reporter. ‘The Moon Song’ schreef Karen O voor de film ‘Her’ van Spike Jonze. Voor dit nummer kreeg ze een nominatie voor een Academy Award. Op het feest van Hollywood Reporter bracht ze een licht aangepaste versie van het originele nummer: zo werkte Ezra Koenig, frontman van Vampire Weekend, mee aan de herwerkte song en zijn zijn vocals te horen in de nieuwe versie van ‘The Moon Song’.

Over de nominatie zei Karen O het volgende aan NME: “Ik viel totaal uit de lucht en had echt geen idee! Het was heel erg onverwacht. Bovendien werd ‘The Moon Song’ in bijzondere omstandigheden opgenomen en dat maakt de nominatie nog meer bijzonder. Zo heb ik het nummer geschreven en opgenomen in mijn living.” (LVR)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content