Karen Elson stelt Europese tour uit

Karen Elson moet haar Europese tournee annuleren omwille van onvoorziene omstandigheden. Mevrouw Jack White komt maandag 24 mei dus niet optreden in de Brusselse AB.

Karen Elson, voormalig topmodel en tegenwoordig de wederhelft van Jack White, moet haar Europese tournee om onbekende reden annuleren. Haar woordvoerder kon niet zeggen waarom Frau White haar tournee afzegt, hij noemde eenvoudigweg ‘gebeurtenissen buiten onze controle’ als reden. Naast het optreden in de AB, moet de zangeres ook drie optredens in Groot-Brittannië, een concert in Parijs en een in Berlijn afzeggen.

Zoals altijd begonnen fans bijna onmiddellijk te speculeren over de oorzaak van de annulering. Jack White gaat binnenkort touren met The Dead Weather, dus misschien was de babysit simpelweg te duur? Natuurlijk zou het ook gewoon kunnen dat Elson het zoveelste slachtoffer is geworden van een zekere IJslandse vulkaan, die we hier niet bij naam zullen noemen. Omdat het de Eyjafjallajökull is.

Karen Elson speelt The Ghost Who Walks live:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Freek Lauwers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content