K3 toch op Marktrock in Leuven

© Belga

In tegenstelling tot eerdere berichten zal K3 op zaterdag 15 augustus om 11 uur toch optreden tijdens ‘Marktrock for Kids’ in Leuven, zij het enkel voor een kort gastoptreden in het kader van de ‘Samson & Gert’-show.

Midden juli moest organisator Live Entertainment van het Leuvense stadsfestival het aangekondigde optreden van de meidengroep afzeggen wegens een fout van het managementbureau Studio 100. “Studio 100 had een contractuele afspraak met de organisatoren van Suikerrock over het hoofd gezien dat er geen ander optreden mocht gepland worden in een straal van 30 km rond Tienen”, aldus Henk Vermeulen van Live Entertainment.

“Na overleg met Studio 100 werd K3 vervangen door een show van Samson & Gert met Ghost Rockers en Piet Piraat als gasten. Studio 100 reageerde toen reeds positief op onze vraag om ook K3 een gastoptreden te laten doen, maar dit mocht pas bekend gemaakt worden nadat de groep op Suikerrock opgetreden had. Dat optreden vindt gisteren plaats op een uitverkochte Grote Markt in Tienen.”

De ticketverkoop voor ‘Marktrock for Kids’ gaat volgens Vermeulen bijzonder vlot. De helft van de beschikbare tickets zijn momenteel al de deur uit. Wie naar aanleiding van de afzegging van K3 op Marktrock de terugbetaling vroeg van zijn ticket, zal schriftelijk de mogelijkheid aangeboden worden om dit opnieuw aan te kopen.

‘Marktrock for Kids’ is een onderdeel van het Marktrockfestival dat op 14 en 15 augustus in Leuven plaatsvindt met op de affiche groepen zoals Milow, Soulsister en Slongs Dievanongs. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content