Justin Timberlake is grote winnaar van MTV Video Music Awards

© Belga

En hij bracht voor de gelegenheid zijn ‘oude’ boysband ‘N sync nog eens samen op het podium.

En hij bracht voor de gelegenheid zijn ‘oude’ boysband ‘N sync nog eens samen op het podium.

In Brooklyn, New York, vond de uitreiking van de MTV Video Music Awards plaats. Winnaar van de avond werd Justin Timberlake, die onder meer de award kreeg voor beste videoclip van het jaar en een prijs voor zijn hele carrière. Daarnaast wist hij ook de menigte te verrassen met een reünie van zijn vroegere boysband ‘N Sync. Ook van zijn solo-albums bracht hij enkele nummers, waaronder ‘Cry Me A River’, maar ook zijn nieuwste hit ‘Take Back The Night’, bracht hij voor een enthousiast publiek.

Een ander gesmaakt/opvallend optreden was dat van Lady Gaga. Het was de eerste keer dat de zangeres opnieuw op een podium stond na haar heupoperatie. In aanloop van de release van haar nieuwe album ‘Artpop’ bracht Lady Gaga haar nieuwe single ‘Artpop’. Andere artiesten op het podium in New York waren Kanye West, Robin Thicke samen met Miley Cyrus, Drake, Bruno Mars en Katy Perry.

Ook Daft Punk kwam op de Music Video Awards van MTV een preview tonen van hun nieuwe videoclip voor het nummer ‘Lose Yourself to Dance’. Een beetje ontgoocheld waren de fans, want er werd gefluisterd dat ze een optreden zouden geven tijdens de show in New York. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content