Justin Bieber valt flauw tijdens optreden

Het tieneridool Justin Bieber is onwel geworden tijdens een show in London. De Canadese tiener werd na het optreden met ademhalingsproblemen naar een ziekenhuis gebracht, maar liet al weten aan de beterhand te zijn.

Justin Bieber heeft een optreden in Londen moeten onderbreken nadat hij in ademnood was geraakt. The Biebz strompelde vier nummers voor het einde van de show de backstage in, waar de hulpdiensten hem zuurstof toedienden. De aanwezige dokter raadde hem aan om naar het ziekenhuis te gaan, maar JB weigerde dat en klom twintig minuten later terug het podium. Na afloop van het optreden werd de zanger direct naar een hospitaal overgebracht.

Scooter Braun, de woordvoerder van de zanger, sprak de fans toe tijdens de onderbreking. “Justin heeft momenteel moeite met zijn ademhaling. Hij klaagde er al de gehele show over. De dokter en een medisch team onderzoeken hem nu.” De Canadese tienerster heeft ondertussen via Twitter al laten weten dat hij aan de betere hand is. “Beter aan het worden. Dank u aan iedereen om me vannacht erdoor te helpen. Beste fans in de wereld. Aan het uitzoeken wat er is gebeurd. Dank u voor de steun.”

De Engelse tournee van het tienerfenomeen loopt allesbehalve vlot. Zo begon Bieber al twee uur te laat aan een vorig optreden, waardoor veel van zijn jonge, schoolgaande fans al naar huis waren. De zanger excuseerde zich later op Twitter en wijdde de vertraging aan technische problemen. Een paar dagen later verscheen de ‘Baby’-zanger dan weer een half uur te vroeg op het podium. Zijn platenbazen zouden Bieber ondertussen al laten weten hebben dat ze zijn rebels gedrag niet meer pikken.(XVdL)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content