Josh Homme en Jay Z leggen vete bij

© Reuters

In september vorig jaar had de Queens of the Stone Age-frontman het aan de stok met de rapper. Tijdens het ‘Made in America’-festival, georganiseerd door Jay Z, had Josh Homme zware kritiek op de organisatie.

In een interview met de Canadese radiozender CBC Radio 2 vertelde Josh Homme over zijn ervaringen op het Made in America-festival in Philadelphia. ‘Die man is echt gek. Hij liet zijn securitymensen alle bands fouilleren bij hun aankomst.’ En dat was dus niet naar de zin van Homme. ‘Ik heb toen tegen de securityagent gezegd: “Als je mijn tas durft aan te raken, dan spelen we niet op het festival. Dus het is aan jou om te beslissen wat het wordt”.’

De frontman van de Queens of the Stone Age was resoluut. ‘Je moet mijn bandleden niet fouilleren. Trap het af.’ Uiteindelijk speelden de heren wel hun concert, maar de ergernis bleek van hun gezicht af te lezen. Maar in een interview met Rolling Stone liet Josh Homme weten dat de ruzie, nu enkele maanden later, is bijgelegd. ‘We hebben even gepraat en we begrijpen elkaars standpunt nu. De familie van Jay Z blijkt zelf een probleem te hebben met security.’ (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content