Jimi Hendrix pop-up store opent in Londen

In de trendy Londense Soho-wijk opent op 1 april een Jimi Hendrix pop-up store. Naast het nieuwe album ‘People, Hell & Angels’ kunnen fans er terecht voor zijn full back catalogue, collector’s items, workshops en een expo over de muzieklegende.

Jimi Hendrix-fans van het eerste uur moeten in april in Londen zijn. In de hippe Soho-wijk opent op 1 april een Jimi Hendrix pop-up store de deuren. Aanleiding is ‘People, Hell & Angels’, het nieuwe album van de linkerhandige gitaarheld dat onlangs werd uitgebracht en het ook aardig doet in de Britse charts.

Het album, een bundeling van twaalf onuitgebrachte nummers die Hendrix opnam tussen ’68 en ’70, zal er uiteraard in de etalage liggen, maar ook de volledige full back catalogue van de muzieklegende, zowel op cd als op vinyl, én luistermateriaal dat nooit eerder werd uitgebracht op Britse bodem. Verder in de aanbieding: allerlei collector’s items en curiositeiten zoals kunstige objecten, gitaaraccessoires, lyric-books… U kunt er zelfs een masterclass volgen om enkele gitaarriffs van de meester aan te leren.

Het interieur van de pop-up store wordt gesierd met een expo van Hendrix door de lens van de Britse rockfotograaf Gered Mankowitz. Op 6 april komt Mankowitz ook langs om zijn werk van tekst en uitleg te voorzien. Op de openingsdag wordt Jimi’s zus Janie Hendrix verwacht. (DB)

Jimi Hendrix pop-up store, 1-12 april, Ganton Street 8, Soho, Londen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content