James Blake onthult videoclip van ‘Overgrown’

© -

De posterboy van postdubstep, James Blake, heeft een nieuwe muziekvideo op de wereld losgelaten. In ‘Overgrown’, het titelnummer van zijn nieuw album, achtervolgen duistere schimmen de Britse producer tot aan de rand van de zee.

De clip voor ‘Overgrown’, de tweede single van het gelijknamige, nieuwe album van James Blake, werd geregisseerd door Nabil Elderkin. De Australische regisseur werkte al eerder voor Kanye West, Faols, Bon Iver en John Legend. Deze keer laat hij zwarte schimmen achter Blake dansen, terwijl die van een berghut, door een bos, naar de zee wandelt.

Blake bracht op 7 februari zijn tweede album ‘Overgrown’ uit en verklaarde onlangs dat hij er niet mee inzit dat mensen de plaat gratis downloaden. “Waarom zou je het niet doen? Ik begin er niet meer om te geven, om eerlijk te zijn”. Verder zei hij nog: “De muziekindustrie is niet gewoon aan het zinken. Er zitten mensen gevangen binnenin, kloppend op de ramen in een poging om eruit te geraken”.

Fans van James Blake kunnen hem zaterdag 6 juli aan het werk zien op de wei van Rock Werchter. (XVdL)

James Blake – Overgrown

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content