J. Lo komt in oktober naar Sportpaleis

© Reuters

Op 14 oktober komt de Amerikaanse popzangeres Jennifer Lopez naar ons land. Ze zal haar Greatest Hits album komen voorstellen in het Antwerpse Sportpaleis. Het concert maakt deel uit van de allereerste wereldtournee van de wereldster.

Op 14 oktober komt de Amerikaanse popzangeres Jennifer Lopez naar ons land. Ze zal haar Greatest Hits album komen voorstellen in het Antwerpse Sportpaleis. Het concert maakt deel uit van de allereerste wereldtournee van de wereldster, bekend van hits als “Let’s get loud’ en “Jenny from the block”.

Tickets kosten tussen de 45 en 79 euro. Lopez, van Puerto Ricaanse afkomst maar geboren en getogen in de New Yorkse wijk The Bronx, maakte in de jaren negentig eerst naam en faam als actrice in films als “Anaconda” en “Out of sight” voor ze in 1999 aan haar muzikale carrière begon. Haar eerste single “If you had my love” was meteen een groot succes, mede dankzij de sensuele videoclip die ze ervoor opnam.

Van haar albums gingen wereldwijd al meer dan 55 miljoen exemplaren over de toonbank. Lopez werd ook tweemaal genomineerd voor een Grammy Award. Vorig jaar bracht de inmiddels 42-jarige J. Lo nog haar zevende album “Love? ” uit en op 16 juli volgt een Greatest Hits album, met daarop ook de nieuwe hit “Dance again”. Om dat album te promoten begint de zangeres aan haar eerste wereldtournee. Die leidt haar op 14 oktober ook naar ons land, meer bepaald naar het Antwerpse Sportpaleis. (Belga/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content