Holy Ship! Een elektronische muziekcruise

Fan van Fatboy Slim, Boys Noize, Steve Aoki, A-Trak en andere elektronische DJ’s? Dan is Holy Ship wellicht iets voor jou. Op deze muziekcruise brengen de hotste DJ’s van het moment je op feestende wijze naar de Bahama’s.

Fatboy Slim, Boys Noize, Laidback Luke, Rusko, Diplo, Steve Aoki, A-Trak, Brodinski, Buraka Som Sistema en vele anderen maken van 6 januari tot 9 januari 2012 het mooie weer op het cruiseschip ‘MSC Poesia’. De DJ’s zullen namelijk non-stop elektronische feestjes draaiende houden aan boord van de Holy Ship. De vierdaagse cruise naar de Bahama’s gaat van start met een ‘kick off party’ in Fort Lauderdale (Florida) en maakt een stop op de Bahama’s voor een unieke fuif op een privaat strand met o.a. Fatboy Slim en Diplo. Ongeveer 2500 gasten kunnen van dit unieke feestje genieten.

De cruise vertrekt op 6 januari in Fort Lauderdale en keert terug op 9 januari. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 449 dollar per persoon. Voor 1499 dollar overnacht je in een suite met balkon. Meer informatie vindt u hier.

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content