Hiphoptrompettist Béesau komt met dj Prince Lao naar Focus Music Box

© Sunnyboyshot

Op 15 juni heropenen we onze Focus Music Box met een gratis concert van Béesau, de favoriete trompettist van de Franstalige hiphopscene. Hij brengt voor de gelegenheid dj Prince Lao mee.

Focus Music Box is terug! De hele zomer lang kunt u opnieuw elke woensdag terecht op See U, aan de voormalige rijkswachtkazerne van Elsene, voor een gratis aperoconcert dat afwisselend geprogrammeerd wordt door Knack Focus en Focus Vif.

Het eerste concert komt uit de koker van onze collega’s van Focus Vif. Zij halen op woensdag 15 juni de Fransman Béesau naar Elsene. Remy Béesau is de favoriete trompettist van de Franstalige hiphopscene, bekend van zichzelf en zijn werk met Primero (L’Or du Commun) en Pongo. Speciaal voor Focus Music Box speelt hij in duo met een dj, Prince Lao.

Toegang is gratis. De deuren gaan open om 16 uur. Het concert zelf vindt plaats om 18 uur.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Focus Music Box

Elke woensdag om 18 uur op See U, Fritz Toussaintstraat 8, 1050 Elsene. Als Knack-abonnee krijgt u, op vertoon van uw Knack Club-kaart, korting op drank. Alle info: knackfocus.be/musicbox.

See U

De hele zomer lang biedt See U diverse activiteiten aan, van een zomerbar tot een openluchtcinema en een biologische markt.

Partner Content