‘Haul In / High Tide’: Nieuwe single van Madensuyu (video)

Met ‘Haul In / High Tide’, de afsluiter op hun derde album ‘Stabat Mater’, heeft het Gentse rockduo Madensuyu een uitstekende nieuwe single. Met videoclip.

Gentenaren Stijn Ylode De Gezelle – de gitaarman – en Pieterjan Vervondel – aan de drums – nemen in ‘Haul In / High Tide’ ogenschijnlijk wat gas terug, maar het nummer klinkt daarom niet minder intens. Integendeel. Madensuyu beperkt zich niet tot genres en zet rock in een breder cultureel tijdskader.

‘Haul In / High Tide’ is de afsluiter op het onlangs verschenen ‘Stabat Mater’, hun derde album. Op 16 januari zakt Madensuyu af naar Groningen waar het mag aantreden tijdens EuroSonic, een onderdeel van Noorderslag dat dit jaar zijn 28ste jaargang ingaat. Het driedaagse showcasefestival lokt bezoekers en muziekprofessionals uit heel Europa en is voor vele artiesten de springplank naar internationaal succes. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content