Groots spektakel met Katy Perry tijdens halftime Super Bowl

© Reuters

Het twaalf minuten durende spektakel begon met een metalen leeuw op het podium en eindigde met Katy Perry in de lucht als vliegende ster.

Katy Perry trad vannacht op tijdens de halftime show van Super Bowl 2015 in Arizona. Het twaalf minuten durende spektakel begon met een metalen leeuw op het podium en eindigde met Katy Perry in de lucht als vliegende ster. Met wat lichtjes overdreven decors. Daartussen waren er guest performances van onder andere Lenny Kravitz en Missy Elliott.

Elk liedje had zijn eigen thema en het podium veranderde elke keer. Dit maakte het optreden erg energiek. Zo begon Perry met ‘Roar’, het nummer over tijgers, waarvoor stond een robotachtige leeuw beklom. Daarna veranderde het podium in een schaakbord met dansende koningen en koninginnen voor de song ‘Dark Horse’. Tijdens ‘Teenage Dream’ veranderde het hele decorin een strand met zingende palmbomen, haaien en strandballen. Men waande zich in een tekenfilm, een toch wel lichtjes overdreven show.

Groots spektakel met Katy Perry tijdens halftime Super Bowl
© Reuters

Lenny Kravitz en Missy Elliott waren er om de show wat realistischer te maken. Kravitz kwam vergezelde Katy tijdens ‘I Kissed a Girl’ (deze keer met gitaar), erg korte maar krachtige performance. Later kwam Missy Elliott op het podium en stal de show. Ze zong een medley. Zo begon ze met ‘Get Your Freak On’, zong hierna ‘Work it’ en eindigde met ‘Lose Control’. Missy tilde het optreden naar een heel ander niveau en maakte ook de oudere sportfans gelukkig.

Naast een brede waaier aan liedjes waren er ook vele outfits, Katy veranderde maar liefst vier keer van kleedje. Één van de opvallende stuks was het kleedje met vlammen voor ‘Roar’ en het sterrenpak voor ‘Firework’, Tinkerbell is er niets naast. Perry eindigde als vliegende ster in de lucht voor het liedje ‘Firework’ en sloot af met het typische ‘God Bless America’. (AlBu)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content