Grimes in reclamespot voor Stella McCartney (video)

© gf

De Canadese muzikante Grimes duikt op in de nieuwe reclemaspot van Stella McCarney’s parfum.

In het voorjaar werd Grimes aangekondigd als het nieuwe gezicht in de campagne voor Stella McCartney’s nieuwste milieuvriendelijke parfum, genaamd POP. Voor de nieuwste reclamespot die net in de ether ging werd de Canadese popster ook voor de camera gehaald, op de tonen van ‘Venus Fly’, een song uit haar recentste album ‘Art Angels’. Actrice Amandla Stenberg, Lola Leon – dochter van Madonna – en fotomodel Kenya Kinski-Jones – dochter van producer Quincy Jones – zijn de andere frisse verschijningen in de spot.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Grimes, 28 jaar geleden geboren als Clair Boucher, brak in 2012 door met haar derde album Visions. Naast muziek heeft de jonge deerne ook een zwak voor fashion. Een dag vóór Knack Focus haar mocht interviewen naar aanleiding van haar nieuwe plaat, stond de 28-jarige zangeres nog op de eerste rij glamoureus te wezen tijdens het defilé van Louis Vuitton. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content