Greenhouse Talent betaalt ongebruikte drankbonnen concert Massive Attack terug

© Wouter Van Vaerenbergh

Omdat de drankuitbating tijdens het concert van Massive Attack zondagavond in Gent ‘niet is verlopen zoals het hoort’, betaalt concertorganisator Greenhouse Talent alle ongebruikte drankbonnen terug.

Op sociale media woedt sinds zondagavond heel wat protest omwille van de lange aanschuifrijen om drankbonnen te kopen. Ook de opstelling van de bars en het tekort aan pilsbier tijdens het concert van de Britse band zorgt voor ongenoegen.

Concertorganisator Greenhouse Talent erkent dat concertgangers zowel bij de aankoop als bij het gebruik van de drankbonnen ernstige problemen ondervonden. “Ik vind het zeer spijtig dat het geduld van onze concertgangers gisterenavond zo op de proef werd gesteld”, zegt Pascal Van De Velde (Greenhouse Talent). “De organisatie van de drankuitbating lag aan de basis van de problemen. Ik heb opdracht gegeven om een grondige evaluatie te doen van hetgeen gebeurd is. Uiteraard verontschuldigen wij ons als organisatie voor de problemen tijdens een overigens mooi concert.”

Greenhouse Talent zegt de terugbetaling van de ongebruikte drankbonnen op zich te nemen. Ongebruikte drankbonnen kunnen bezorgd worden aan Greenhouse Talent op de Lange Violettestraat 293 in Gent, samen met een begeleidende brief met vermelding van naam, adres en rekeningnummer.

Over het concert zelf waren de reacties bijzonder positief. Massive Attack lokte ongeveer 15.500 mensen naar het Sint-Pietersplein. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content