Graspop strikt In Flames, Stone Sour en twintig andere namen

© GMM

De organisatoren van het Desselse metalfestival Graspop hebben een nieuwe lading namen gelost. 22 in totaal, waaronder In Flames, Stone Sour, Dark Funeral, Winterfylleth en Saxon.

In Flames, Stone Sour, Parkway Drive, Saxon, Coal Chamber, Epica, Kreator, Mayhem, The Devil Wears Prada, Dark Funeral, Absu, God Seed, Every Time I Die, Winterfylleth, Lock Up, Aura Noir, After The Burial, Dunderbeist, Between The Buried And Me, Bullet, Heaven’s Basement, Hacktivist. Dat zijn de nieuwe namen voor de driedaagse Metal Meeting in Dessel.

De organisatoren van Graspop laten op hun website weten dat Epica dit jaar 10 metalkaarsen uitblaast, dat de Zweedse deathmetalband In Flames één der favorieten van het festival is en dat de oudgedienden van Kreator net als wijn smaken: met de jaren beter. Ook Saxon, al goed voor zeven passages in Dessel, mag nog een keertje opdraven op de heilige metalweide.

Alle namen voegen zich aan die van Iron Maiden, de eerste grote klepper die vorige week werd bekend gemaakt.

Graspop Metal Meeting vindt plaats van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni. De ticketverkoop start op zaterdag 1 december om 9 uur. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content