Glazen Huis neergestreken in Gent

De Leuvense zangeres Selah Sue speelde het laatste dakconcert op het Glazen Huis in Leuven. Nadien verhuisden presentatoren Tomas, Siska en Sam met hun hele inboedel naar het Woodrow Wilsonplein in Gent.

De passage van Music For Life in Leuven zit op. Selah Sue had de eer om in haar eigen stad het laatste dakconcert te spelen. Nadien verhuisden presentatoren Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn met de hele Studio Brusselcaravaan richting Gent.

De Glazen Verhuiswagen die werd voortgetrokken door de helpende handen van Studio Brusselluisteraars komt om half zes aan op het Leuvense Martelarenplein. Otto-Jan Ham leidde de verhuis naar het Gentse Woodrow Wilsonplein in goede banen.

Eerder op de dag mocht de Schotse band Snow Patrol al een hele massa begroeten voor hun dakconcert op het Glazen Huis in Leuven. Ze speelden er een fel gesmaakt concert met de wereldhit Chasing Cars. Zanger Gary Lightbody was ondanks de koude goedgemutst en wenste de presentatoren nog veel succes bij hun actie voor het goede doel. (TG)

Tijdens het concert signeerde de frontman een cd voor één van zijn fans en speelde tot slot ook nog een akoestisch Happy Birthday voor een jarige toeschouwer. Herbekijk dat moment nog eens hieronder:

file=flash/2011/12/chasingcars_111219_Website_StuBru.flv&skin=http://www.stubru.be/sites/all/themes/stubru/swf/mediaplayer/video/stubru_skin.swf&image=http://www.stubru.be/sites/default/files/article/snowpatrolchasingcars_111219.jpg&streamer=rtmp://vrt.flash.streampower.be:80/stubru/&controlbar=over

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content