Geen reünie voor Oasis tijdens Glastonbury

Emily Eavis, mede-organisatrice van het muziekfestival Glastonbury, heeft ontkend dat de Britse band een reünie zal houden op hun weide. De speculaties worden daarmee de kop in gedrukt.

Na mysterieuze tweets van vroegere frontman Liam Gallagher zetten gokbedrijven weddingschappen op rond de vraag of Oasis zou spelen tijdens Glastonbury.

De reeks cryptische tweets van Liam Gallagher vormden de naam Oasis, wat talloze fans zagen als een bewijs voor een reünie. In 2009 splitte de band, na aanhoudende meningsverschillen tussen de broers Liam en Noel Gallagher.

Liam heeft al meerdere keren te kennen gegeven de strijdbijl te willen begraven en sluit een reünie niet uit. Zijn broer Noël noemde de waarschijnlijkheid van zo’n reünie echter totale onzin. ‘Zelfs niet wanneer alle verhongerende kinderen in de wereld ervan af hingen,’ liet hij zich ontvallen.

Toch is er een mogelijkheid dat de band Oasis opnieuw leven wordt ingeblazen. Liam Gallagher is immers de eigenaar van de naam van de groep en kan ook zonder zijn broer opnieuw opereren onder Oasis. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content