G I R L: Smaakmaker nieuw album Pharrell Williams online

Op 3 maart komt G I R L uit, het nieuwe album van Pharrell Williams en zijn eerste bij Columbia Records. Als smaakmaker staat er nu een eerste trailer online.

Hiphop- en r&b-god Pharrell Williams zorgde voor de monsterhits van het afgelopen jaar. Blurred Lines met Robin Thicke en Get Lucky met Daft Punk haalden vlotjes de kaap van twee miljoen verkochte singles, in het Verenigd Koninkrijk alleen al. Bovendien stond zijn eigen single Happy bovenaan de charts in meer dan 175 landen.

Williams werd bekend als de helft van het productieduo The Neptunes en als leadzanger van hiphopband N.E.R.D. In 2006 kwam zijn debuutalbum In My Mind uit. Zijn tweede soloalbum G I R L verschijnt over een kleine twee weken.

Zijn platenmaatschappij heeft alvast grote woorden klaar voor de release. “Blurred Lines en Get Lucky hebben de popmuziek in 2013 gedefinieerd. Nu zijn we klaar om Pharrell als een solo superster te lanceren in 2014. Zijn hit Happy is nog maar het begin.”

In de korte trailer voor G I R L zie je Williams aan het werk in de studio. Naast eigen zangopnames is er ook een heus strijkersorkest te zien. (MM)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content