Fleetwood Mac heeft plannen voor nieuw album

Nu de terugkeer van Christine McVie bij Fleetwood Mac officieel is, heeft de groep weer grootse plannen. Er is sprake van een nieuw album, en het vijftal zou binnenkort ook een nieuwe tournee aankondigen.

Nu de terugkeer van Christine McVie bij Fleetwood Mac officieel is en alle plooien gladgestreken zijn, heeft de groep (in originele bezetting) weer grootse plannen. Er is sprake van een nieuw album, en het legendarische vijftal zou ook binnenkort een nieuwe tournee aankondigen. Als we drummer Mick Fleetwood mogen geloven, laat McVie er alvast geen gras over groeien: de zangeres en toeseniste – intussen 70 – is al nieuwe songs aan het schrijven. Die zouden al in maart moeten opgenomen worden.

Christine McVie stapte in 1970 in de band nadat ze trouwde met bassist John McVie. In de 28 jaar dat ze actief was bij Fleetwood Mac schreef ze een karrevracht hits bijeen, zoals ‘Say You Love Me’, ‘Don’t Stop’, ‘You Make Loving Fun’, ‘Little Lies’ en ‘Everywhere’. In 1998 hield ze het voor bekeken en trok ze zich terug uit het openbare leven. Maar vorig jaar dook ze weer op tijdens een van ‘haar’ nummers – ‘Don’t Stop’ – die de band speelde in de Londense O2 Arena. En nu is ze helemaal terug van 15 jaar weggeweest. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content