Pukkelpop maakt veertien nieuwe namen en podiumindeling bekend

© Belga

De organisatie van Pukkelpop heeft opnieuw een lading van veertien nieuwe namen gelost die van 17 tot 20 augustus naar de festivalweide van Kiewit zullen afzakken. Ook wordt de podiumindeling voor de acht verschillende podia bekendgemaakt.

Aan de line-up van donderdag worden Hindu Radio DJ’s en Olly Ameen toegevoegd, terwijl de Antwerpse formatie Black Leather Jacket, en de deejays St. Paul, Helena Lauwaert, Ilse Liebens & dj buddy for life Nadiem Shah en dj Jan Vercauteren de dance en discobeats op vrijdag mogen produceren.

Zaterdag worden Eppo Janssen & Friends, de Amerikaanse rockers van Pinkshift en dj Sherelle toegevoegd. Helaas verdwijnt Meet Me @ The Altar op zaterdag 19 augustus van de affiche. Op de laatste festivaldag worden ook Captain Kaiser uit de Kempen en de Stubru-gezichten Stijn Van de Voorde en Thibault Christiaensen, séa en Michael Midnight op de Pukkelpoppers losgelaten.

Daarnaast wordt het ook stilletjes aan een uitdaging om nog een kampeerplek op de kop te tikken. Zo is Camping Relax helemaal volzet en komt ook de maximumlimiet van Camping Chill stilletjes aan in zicht.

Tickets, de volledige line-up en de podium-indeling vind je momenteel allemaal terug op www.pukkelpop.be.

Partner Content