Eerste weekend We Can Dance lokt 27.500 festivalgangers naar Zeebrugge

© Belga

Dancefestival We Can Dance trok tijdens het eerste weekend 27.500 festivalgangers. Dat meldt de organisatie zondagavond. De organisatie neemt, vanwege de voorspelde warme temperaturen voor het tweede festivalweekend volgende week, extra maatregelen voor haar festivalgangers. Zo wordt onder meer de capaciteit beperkt.

Tijdens het eerste weekend van We Can Dance konden festivalgangers genieten van tal van dj’s onder een stralende zon op het strand van Zeebrugge. Zondag vulde de Kompass stage zich al om 16.00 uur voor Maxim Lany. Het eerste weekend werd afgesloten door één van de grootste namen op de line-up Maceo Plex.

Voor het tweede weekend van We Can Dance op 13 en 14 augustus wordt zeer warm weer voorspeld. De organisatie beperkt daarom de capaciteit zodat er voldoende beschutting zal zijn. Verder worden extra schaduwzones voorzien. Ook zorgt de organisatie voor watersprays, gratis zonnecrème en water. “Alles wordt voorbereid om de bezoekers van het tweede weekend op een veilige en voor iedereen aangename manier te kunnen ontvangen”, klinkt het bij de organisatie.

Ondertussen verloopt de ticketverkoop voor het tweede weekend vlot. Tickets voor 13 en 14 augustus zijn nog te koop via de website.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content