Festival Dranouter lost eerste namen

Intergalactic Lovers © Belga

Festival Dranouter heeft woensdag de eerste namen aangekondigd voor de editie van 2022. Onder meer Rodrigo Y Gabriela, Intergalactic Lovers en SX komen langs. Festival Dranouter vindt begin augustus plaats.

Deze zomer maakt Dranouter zich op voor opnieuw een volwaardige editie van het festival. Na twee kleinere coronaproof versies komt er in 2022 weer een editie zonder beperkingen. Daarvoor loste de organisatie alvast de eerste namen.

Naast Rodrigo Y Gabriela en Intergalactic Lovers komt ook SX langs. Zij spelen voor een van de laatste keren een akoestische set voor het duo er voor onbepaalde tijd mee stopt. Bovendien komt de Oekraïense Eurosongsensatie Go_A een muzikaal statement maken op Dranouter. Ook boegbeeld van de Vlaamse muziek Guido Belcanto is van de partij. Met Turfu en Fleuves komen er twee roots-dance acts uit Frankrijk langs.

Festival Dranouter vindt plaats op 5, 6 en 7 augustus 2022. Tot en met 20 maart kunnen festivalgangers tickets met korting kopen op de website van Dranouter. De organisatie belooft binnenkort meer nieuwe namen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content