Faithless en Die Antwoord komen naar Couleur Café

© Frederic Pauwels

De affiche van het hoofdstedelijke muziekfestival Couleur Café krijgt stilaan vorm. De organisatie heeft 14 nieuwe namen bekendgemaakt, waaronder Faithless (DJ-set), Die Antwoord en Salif Keita.

Al is Faithless niet meer, dat belet Maxi Jazz en Sister Bliss niet om te blijven doorgaan met hun live DJ-set. Op vrijdag 28 juni staan beide dance-iconen mét draaitafels op de hoofdstedelijke site van Tour&Taxis.

Ook Salif Keita, de Zuid-Afrikaanse electro prethoppers van Die Antwoord – vorig jaar nog op Werchter – en de Australiër Xavier Rudd komen naar Couleur Café. Andere nieuwe namen voor de muzikale driedaagse: Fat Freddy’s Drop uit Nieuw-Zeeland, de Joods-Amerikaanse Matisyahu, MC Mos Def & jazzcat Robert Glasper, Morgan Heritage en hiphoppers Kery James en Joeystarr.

Artiesten als Macklemore & Ryan Lewis, Jimmy Cliff en Calexico hadden hun komst al eerder bevestigd.

De voorverkoop van Couleur Café, dat plaatsvindt van 28 tot 30 juni, is intussen van start gegaan. Een dagticket kost 38 euro, een combiticket voor drie dagen 99 euro. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content