Faith No More naar Graspop 2015

© Reuters

Het Graspop-festival heeft met Faith No More nog een grote vis aan de haak geslagen. Ook Marilyn Manson en Slash staan op de affiche van ’s lands zwaarste metalfeest.

Faith No More verdween 17 jaar van de radar. Vorige maand bracht de legendarische supergroep een Motherfucker van een nieuwe single uit. In april 2015 brengen Mike Patton & co hun langverwachte zevende plaat uit. Twee maanden later zakken ze af naar de Stenehei in Dessel, voor ongetwijfeld een van de hoogtepunten van de twintigste Graspop-editie.

Ook de shockrocker en zelfverklaarde Antichrist Marilyn Manson is een nieuwe naam op de affiche, net als Slash Featuring Myles Kennedy & The Conspirators, Parkway Drive, Lacuna Coil, H.E.A.T, King 810, Sonata Artica Aborted, Dragonforce, Ne Obliviscaris, Devilment en Thunder. Eerder bevestigden onder meer Kiss, Slipknot, Scorpions, Korn, Judas Priest, Alice Cooper en Motörhead.

Graspop 2015 vindt plaats op 19, 20 en 21 juni. Er worden meer dan 100 metalbands op vijf podia verwacht. Bekijk hier de dagindeling hier. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content