Ex-drummer Razorlight gaat solo

Andy Burrows, voormalige drummer van Razorlight en nieuwe drummer bij We Are Scientists, werkt ook aan zijn solocarrière. Zijn nieuwe plaat is bijna af. Een goed motief om zijn eerste single en bijhorende videoclip te lanceren.

Na enkele audities in 2004 begon Andy Burrows als drummer bij Razorlight, ter vervanging van Christian Smith-Pancorvo. Als oorspronkelijke drummer verliet hij de groep na de opnames van hun eerste album. Na vijf jaar kondigde ook Burrows zijn vertrek aan om drie maanden later bij We Are Scientists te drummen. Burrows heeft ook nog de indie rockband I Am Arrows op zijn naam staan. Hij richtte die groep samen met zijn broer Ben Arrows op na zijn vertrek bij Razorlight.

De Brit voelde blijkbaar dat hij nog meer in zijn mars had, dus maakte hij werk van zijn solocarrière. ‘If I Had a Heart’, Burrows’ eerste single, moet de wereld warm maken voor zijn nieuwe plaat die op 3 oktober wordt uitgebracht. Bij de single hoort nu ook een videoclip. Die is opgenomen op een populaire bloemenmarkt in Londen.

Burrows zit duidelijk op hete kolen. Alsof hij nog niet genoeg hooi op zijn vork neemt, brengt hij eind dit jaar het product uit van zijn samenwerking met Editors-frontman Tom Smith. Intussen bereidt zijn band We Are Scientists zich voor om in de studio te duiken. Ook zij werken aan een nieuwe plaat. (JH)

Bekijk hieronder de videoclip van If I Had a Heart.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content