Enquête: 56 % van de One Directionfans slaat liever grootmoeder in het gezicht dan de band te krenken

One Directionfans (met Rolling Stones t-shirt) enthousiast bij de première van de 1D film in Londen © Reuters

Het online tienermagazine Sugarscape hield een enquête bij meer dan zesentwintigduizend One Direction fans, waaruit bleek dat de fanclub van de boyband nog steeds de.. eh.. meest toegewijde fanclub ter wereld is.

We weten allemaal, ondergetekende niet het minst, dat Directioner zijn één van de meest intensieve jobs van je leven is. Een recent onderzoek van tienerplatform Sugarscape bij meer dan zesentwintigduizend 1D lovers bevestigt die vermoedens. De fans van de Britse boyband zijn loyaal, toegewijd, trouwhartig en andere synoniemen die verhullen dat ze eigenlijk een tikkeltje gek zijn… Gek van de band natuurlijk. (Ha! Haha! Ik ben ondertussen verhuisd.)

De enquête begint redelijk onschuldig. Zo koos 58% ervoor om One Direction nooit meer te zien, als dat zou betekenen dat ze hen tenminste nog kan horen.

60% zou echter wél kiezen voor een date met één van de Directioners, zelfs als het alternatief was dat ze nooit meer naar hun muziek mocht luisteren.

Zo’n 78% zou dan weer liever hebben dat Zayn Malik kaal was dan dat Harry Styles zijn krullen zou verliezen (maar wat dan met het lokje?)

Binnen het kappersdepartement is 44% bereid de eigen wenkbrauwen af te scheren (wacht, wat?!) zodat de jongens die van hen mogen houden.

Moeten we nog aankondigen dat het vreemde gedeelte hier begint?

Zo zou 56% liever haar ouders seks zien hebben dan dat Zayn Malik de band zou verlaten. Hetzelfde percentage wil gerust falen voor haar eindexamens als dat haar lidkaart voor de One Direction fanclub veiligstelt.

86% zou nog liever openbaar in haar broek plassen dan de haat van de jongens op haar schouders krijgen.

47% zei dan weer dat ze eerder ieder lid van haar familie in het gezicht wil meppen dan dat ze ieder lid van One Direction in het gezicht zou moeten slaan. Dat zijn 12 182 jongeren die liever hun eigen grootmoeder van de kaart zouden mokeren om de neuzen van hun favoriete boyband te sparen.

That’s dedication!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content